Huldiging jubilarisen St. Gregorius

GIESBEEK – Bij Muziekcorps St. Gregorius werden tijdens de jaarlijkse feestavond weer diverse mensen in het zonnetje gezet, omdat ze al heel lang bij het muziekcorps spelen.

Voorzitter Henk Kok was zeer verheugd dat hij wederom een aantal mensen mocht huldigen. Kevin Huiskes is met zijn 30 jaar maar liefst 25 jaar lid, op 5-jarige leeftijd begon hij met de lessen op de trom. Dat instrument bespeelt hij nog steeds. Harry Huuskes is 40 jaar lid en hij begon op de bugel, maar stapte later over op de bariton en maakte vele jaren deel uit van het bestuur. Theo Hammink: 55 jaar lid. Hij begon op 10-jarige leeftijd met de sopraan saxofoon, maar die werd al gauw ingeruild voor de bariton saxofoon en dit instrument bespeeld hij nu nog steeds.
Als klap op de vuurpijl Wim Meurkes. Hij is al 65 jaar lid. Wim begon als tamboer, maar wisselde daarna naar de piston, de trompet, de solobugel-trombone en als laatste de bariton. Zo te zeggen een all-round muzikant.

Nadat alle huldigingen gedaan waren, was het tijd om voorzitter Henk Kok zélf in het zonnetje te zetten. Nietsvermoedend werd hij door de tweede voorzitter gesommeerd te blijven staan. Hierop kwam de slagwerkgroep in opleiding binnen gemarcheerd om Henk een serenade te brengen. Deze groep heeft les gehad van Henk. Zij overhandigden Henk en zijn vrouw een bon voor een heerlijke bowlingavond.
Hierna werd er door het bestuur nog een bon overhandigd voor een weekend weg voor Henk en zijn vrouw, als blijk van waardering voor het vele werk dat Henk altijd heeft gedaan voor de vereniging, hij stopt met lesgeven. Een zeer geëmotioneerde Henk bedankte iedereen hier voor – foto: Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.