Zang en Ontspanningsvereniging bestaat kwart eeuw

DOESBURG – Het koor Zang en Ontspanningsvereniging vierde afgelopen zaterdag het 25-jarig jubileum. De leden kwamen bij elkaar in de Onderbouw voor een gezellige middag en een heerlijk warm en koud buffet. Het koor treedt regelmatig op, maar het hoofddoel is toch zoals de naam het zegt, lekker ontspannend zingen voor het eigen plezier. Het is een koor dat geweldig zingt en hard oefent om de liederen goed te gehore te brengen en dat met succes.
Zes leden waren er die al vanaf de oprichting bij het koor zijn en deze werden zoals het hoort extra in het zonnetje gezet. Het zijn: Frans Gerbrands, Jan Meester, Joke Meester, Ans te Kulve, Els Jansen en Annie Hilferdink – foto: Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.