Nieuwe aanbouw KV Eerbeek

EERBEEK – Dat Korfbalvereniging Eerbeek niet meer haar opgeslagen spullen kwijt kon, was bekend, maar zaterdag mocht dan eindelijk begonnen worden met de bouw. Voorzitter J. den Breems zette de eerste spade in de grond. De bevroren toestand gaf enige tegenslag, maar al ging het voortvarend. Het gehele project wordt gesponsord door onder andere Loodgietersbedrijf Tabor, Zweersbouw en de familie Hendriks. Al het werk wordt uitgevoerd door vrijwilligers. Om de overige kosten te dekken worden er 1200 stenen die met de bouw gebruikt worden, eerst voor 1 euro per stuk verkocht. Aan iedere verkochte steen hangt een lotnummer vast en na verkoop van alle 1200 stenen wordt er een, door restaurant Heideroos aangeboden, diner voor vier personen verloot. Iedereen die een steen wil kopen, kan contact opnemen met M. Draaijer via tel. 0313 – 653901.