60-jarig bruidspaar

VELP – Burgemester Petra van Wingerden-Boers van de gemeente Rheden bracht maandag 31 januari een bezoek aan het echtpaar Huisman-Bosman in Velp. Namens de gemeente Rheden feliciteerde de burgemeester hen met hun 60-jarig huwelijk. Ook overhandigde ze hen een mooie bos bloemen en een boekje over de gemeente Rheden.

Meneer en mevrouw Huisman zijn allebei in Arnhem geboren en hebben daar lange tijd met hun gezin gewoond. Sinds acht jaar woont het echtpaar in Velp. Het echtpaar heeft een dochter en een zoon. Inmiddels hebben ze ook vier kleinkinderen waar ze veel plezier aan beleven. – Foto Marc Pluim.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.