Wie verdient er een bloemetje van CV De Dwarsliggers?

EERBEEK – Carnavalsvereniging De Dwarsliggers brengt woensdag 23 februari weer een bloemetje langs bij mensen in Eerbeek die langdurig ziek zijn, een moeilijke periode doormaken of hebben meegemaakt en aan mensen die altijd belangenloos voor een ander klaarstaan. Vanwege de Wet op de Privacy krijgt de carnavalsvereniging geen adressen meer van artsen en tehuizen. Daarom doet De dwarsliggers een oproep: denkt u iemand te kennen die voor een bloemetje in aanmerking komt, laat het dan weten. Opgeven kan tot en met 22 februari.

Tel. 0313 – 650751, 651809 of 655701
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.