Prins Ewald regeert over Nölers

DIEREN – In een volle zaal van Theothorne in Dieren, werd Ewald Barink zaterdag gepresenteerd als de nieuwe prins van De Nölers. Hij regeert het komende carnaval als Prins Ewald de Eerste en hij wordt daarin bijgestaan door Adjudant André Althof.

De presentatie van Barink – voor velen een goed geheim gehouden verrassing – was het hoogtepunt van het Prinsenbal bij de oudste Dierense carnavalsvereniging. Tijdens een avond vol zag en dans in de schouwburgzaal, zagen de aanwezigen een keur aan lokale artiesten de revue passeren. Buutredener De Werkloze Zwerver zorgde voor menig lachsalvo en Freestyle en Herrie uit Ellecom/De Steeg hield de stemming er muzikaal goed in.
Na een afscheid van Prins Robert, ontrolde zich letterlijk een schimmenspel voor de ogen van het publiek. Uiteindelijk werd het doek opgehaald en stond daar Ewald Barink als de nieuwe prins. Het was een keuze waarmee iedereen zondermeer kon instemmen. Barink is al jarenlang lid van De Nölers, bekleedt daar allerhande functies en vervult de komende twaalf maanden het hoogste ambt in narrenland; dan van prins.
Na afloop van het zittingsgedeelte, verhuisde het bonte gezelschap naar de grote zaal van Theothorne, waar vervolgens tot in de kleine uurtjes werd gefeest.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.