Rabobank steunt Oranjerie

DIEREN – Rabobank Arnhem en Omstreken heeft een stimuleringsfonds. Hieruit worden projecten ondersteund die bijdragen aan een betere leef- en werkomgeving van de klanten en leden voor de lange termijn. Dit gebeurt door een deel van de winst te gebruiken voor het stimuleren van economische, ecologische, sociale en culturele activiteiten in het werkgebied.
Over de verdeling van het beschikbare bedrag beslist een speciaal hiervoor ingestelde commissie.
Eén van de projecten die het Stimuleringsfonds ondersteunt, is de renovatie van de voormalige Oranjerie (gemeentelijk monument) in het Carolinapark te Dieren. De nieuwe bestemming wordt die van Theehuis, dat gerunbd gaat worden door Siza Dorpgroep.
De commissie heeft de aanvraag voor een bijdrage aan dit renovatie project gehonoreerd. Vrijdagmiddag werd symbolisch een cheque van € 5000,-, aan het bestuur van de Stichting Oranjerie Dieren overhandigd. Dit gebeurde uiteraard in het Carolinapark, met op de achtergrond het te renoveren pand, waar inmiddels al hard aan wordt gewerkt – foto Wencel Maresch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.