Chic&Shanty van start

BRUMMEN – Een vijftiende koor voor dorp Brummen en directe omgeving lijkt woensdag 26 januari werkelijkheid te zijn geworden. Het was die avond volle bak in de Vroolijke Frans in Broek. Vele vrouwen vonden hun weg naar Broek om zich te laten informeren over de opzet van het Brummense koor. Al gauw bleek dat de belangstelling groot was. Oprichters Diny van Engeland en Enna Verspuij waren verrast door de grote belangstelling.

Na een welkomstwoord van voorzitter Verspuij nam dirigent Anja Luyt het stokje soepel over en onder accordeonbegeleiding van Cor Hulstijn en Elly Jansen zongen de aanwezige dames alsof ze nog nooit anders hadden gedaan.
Merel Harkink is de invaldirigent voor het koor. Zangeressen blijven voorlopig nog welkom; vrouwen die graag in een koor voornamelijk Nederlandstalige liederen ten gehore wil brengen.

www.chicenshanty.nl
Tel. 0575 – 566615 (Diny van Engeland)
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.