Duo Nederlands kampioen Twirlen

RHEDEN / NIEUWEGEIN – Mariëlle en Stefanie Willemsen uit Rheden zijn 23 januari Nederlands kampioen geworden met hun duo op het NK twirlen in Nieuwegein. Met de solistische onderdelen behaalde Stefanie met twirling een bronzen plak en Mariëlle een zilveren.

Op het onderdeel Freestyle bemachtigde Mariëlle een zilveren plak en werd Stefanie Nederlands kampioen. Ook won Stefanie met haar solo freestyle een wisselbeker voor Most Outstanding Performance. Ook voor het hoogst aantal punten op het onderdeel freestyle werd een wisselbeker vergeven. Mariëlle en Stefanie hadden exact dezelfde score voor hun solo-onderdeel en mochten de wisselbeker daarom samen in ontvangst nemen.
Op 16 april vindt de selectiewedstrijd plaats voor de EK in Turijn.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.