Dans en Drama brengt Annie met 3D-filmpje

SPANKEREN / LAAG-SOEREN – De kaartverkoop voor de nieuwe voorstelling van Dans en Drama (DND) is gestart. Zaterdag 12 en zondag 13 februari speelt de groep van achttien kinderen de show Annie in het Sprengenhus in Laag-Soeren.

De voorbereidingen lopen op hun eind, de laatste puntjes worden op de i gezet. De voorstelling zit er bijna in: de kinderen kennen hun tekst en de dansen gaan steeds beter. Annie, de voorstelling naar de gelijknamige film, is klaar om op het podium gebracht te worden. Ook dit jaar is gekozen voor kulturhus ’t Sprengenhus in Laag-Soeren. Vorig jaar streek Dans en Drama hier voor het eerst tot volle tevredenheid neer, omdat het Dorpshuis in Spankeren echt te klein was geworden. Dit keer kent het team de zaal, waardoor zaken als licht en decor dit jaar nog beter tot hun recht zullen komen.

Zoals ieder jaar is de voorstelling door DND zelf geschreven. Annie is gebaseerd op de film over het roodharige weesmeisje, dat een week bij een rijke meneer mag logeren. Bij DND is dat een rijke dame, maar de grote lijn van het verhaal is hetzelfde. De details echter, zijn compleet verschillend. De karakters hebben verrassende trekjes en zijn, zoals bij DND gebruikelijk is, net even anders dan je verwacht. Zo is mevrouw Hannigan, de gemene bazin van het weeshuis, verslaafd aan energydrankjes. Ze staat de hele dag te stuiteren. Het weeshuis heeft, naast de kinderen, een andere bijzondere bewoonster, die nog voor grote verassingen zal zorgen. En zal Roodkapje ook dit jaar weer haar opwachting maken?
De voorstelling kent, zoals het publiek inmiddels gewend is, de nodige komische wendingen en de grapjes blijven maar komen. Ook de vertrouwde filmpjes zijn weer aan de show toegevoegd, met dit keer wel iets heel bijzonders: een echt 3D-filmpje! De bezoekers aan ‘t Sprengenhus krijgen hiervoor een speciaal brilletje, zodat het net lijkt alsof het beeld op hen afkomt.

Annie is zaterdag 12 februari om 20.00 uur te zien en zondagmiddag 13 februari om 14.00 uur. Kaartjes kosten 4 euro per stuk en zijn te bestellen bij Dennis de Ruiter, tel. 0313-420163 of info@dansendrama.nl. Ook de leden verkopen kaartjes.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.