De jungle in voor Oeganda

VELP – De projectweek Werelden van Verschil op het Titus Brandsma in Velp was een groot succes. Er zijn maskers gemaakt, er is djembé gespeeld en de leerlingen hebben fanatiek meegedaan aan de actie Toolkits for Kids. Jongens en meiden uit de eerste klas hebben voor 1275,20 euro aan sponsorgeld bij elkaar ‘gereisd’ in de jungle in de sporthal. Dankzij sponsorende familieleden en vrienden brachten alle gemaakte rondjes geld op. De opbrengst is bestemd voor de stichting Bona Baana in Oeganda. Deze stichting kan voor dit geld twaalf toolkits kunnen kopen voor jongeren die binnenkort een vakopleiding gaan volgen tot bijvoorbeeld bouwvakker of elektricien. Elf leerlingen hadden minimaal 45 euro ingezameld. Zij hebben leuke Afrikaanse presentjes gekregen van Bona Baana.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.