Bekijk het door een andere bril

EERBEEK – Ruim 100 gasten van de Zonnebloem afdeling Eerbeek-Hall meldden zich 20 januari in het Tjark Riks Centrum om de jaarlijkse Nieuwjaarsmiddag bij te wonen. De heer Boersma, gast, verraste de aanwezigen met een driedimensionale diapresentatie. Om met volle teugen te kunnen genieten, kregen de aanwezigen een 3D-bril uitgereikt. Het resultaat was verbluffend; ze werden rondgeleid door Nederland en bij elke dia wist Boersma een interessante toelichting te geven. Na de pauze werden de beelden overtroffen door natuuropnames van over de hele wereld. Het leek of je zelf in het bos liep of dat je midden tussen de watervallen stond. De gasten hebben de middag als boeiend en geslaagd ervaren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.