Voorlezen op Ut Trepke

EMPE – Kinderdagverblijf Ut Trepke in Empe kreeg onlangs bezoek van Greetje Verver, wethouder van de gemeente Brummen. In het kader van de Nationale Voorleesdagen kwam zij een verhaal voorlezen aan de kinderen. Ze had spannende boekjes meegenomen, waar de kinderen met open mond naar zaten te luisteren. Ze vonden het heel spannend dat iemand kwam voorlezen die ze niet kenden. Een paar dagen later kwam Jolanda Heuting van de bibliotheek Brummen / Voorst voorlezen uit het prentenboek Fiet Wil Rennen. Van haar kregen de kinderen allemaal een lint, waarmee ze voor de ventilator mochten staan. Zo konden ze zien wat de wind doet als het hard waait en zich inleven in Fiet, die zo’n last heeft van de wind. Dit was ook leuk voor de leidsters, die ideetjes opdeden om het voorlezen met hulpmiddelen nog spannender te maken.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.