Gezellige eerste Zonnebloemmiddag

LOENEN – Twee uitgedoste buurvrouwen kwamen op de koffie tijdens een gezellige bijeenkomst die de afdeling Loenen onlangs organiseerde. 100 gasten wisten, ondanks de weersomstandigheden, naar de Brink te komen.

Voorzitter Dicky Verheul blikte in haar openingswoord terug op het afgelopen jaar. Het streven van de afdeling Loenen is om bijna elke maand een activiteit te organiseren of mensen naar regionale activiteiten te begeleiden en dat is ook in 2010 weer prima gelukt. Na het openingswoord stond een optreden van de neighboursisters gepland.
Deze buurvrouwen delen naast hun passie voor schoenen ook een andere passie en dat is het samen zingen; van de Selvera’s tot Benny Nijman, de liedjes waren heel herkenbaar. Aan het eind van de middag werd er nog een verloting gehouden met prijzen die beschikbaar waren gesteld door ondernemers en de vrijwilligers van de Zonnebloem.