Senioren volgen les in fotobewerking

RHEDEN – Acht cursisten volgden de workshop van Seniorweb over beheer en bewerken van digitale foto’s. Deze werd gegeven in de bibliotheek in Rheden. Onder begeleiding van vrijwilligers van Seniorweb leerden de deelnemers omgaan met fotoprogramma Picasa. Ze leerden foto’s van hun camera op de pc te zetten en foto’s te bewerken door ze onder andere bij te snijden, lichter te maken en van tekst te voorzien. Ook het maken van albums en collages kwam aan de orde, evenals het verzenden van foto’s per e-mail. Wie belangstelling heeft voor deze workshop kan contact opnemen met Jos van Zwam, tel. 026-3612187 of kijken op http://rheden.seniorweb.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.