Jan en Fenny delen uit aan muzikale jeugd

BRUMMEN – Jan en Fenny Hietbrink, de vorige eigenaars van De Vroolijke Frans in Broek, hebben de Werkgroep Cultureel Broek en de jeugdcommissie van La Fraternité een cadeautje gegeven. Het echtpaar droeg de jeugdactiviteiten in het buurtschap Broek altijd een warm hart toe. Voor Jan en Fenny heeft de jeugd de toekomst. Deze waardering hebben zij extra laten blijken tijdens de eindpresentatie van het Broekse jeugdmuziekproject Met de Muziek Mee … Het echtpaar deelde envelopjes uit aan Anneke Jansen en Nienke Kleverwal van La Fraternité en Mia van der Westen van Cultureel Broek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.