Prijzenregen voor IJsselruiters tijdens dressuurwedstrijd

BRUMMEN – In het weekend van 22 en 23 januari organiseerde RV de IJsselruiters weer een dressuurwedstrijd van de klasse B t/m Z2. Daaraan deden, naast veel ruiters en amazones van andere verenigingen, een recordaantal eigen leden mee.

In de klasse B startte Dominique Dost, na een jaar afwezigheid, met de springgefokte Annemoon. De combinatie won de 1e en 2e prijs in deze klasse met 195 en 198 punten en behaalde hiermee 4 winstpunten. De 4e prijs was voor Lonneke Prins met haar zwarte merrie Seriously met 190 punten. In de 2e proef viel Lonneke net buiten de prijzen met een score van 188 punten. Marjon Willems-Breukink en de jonge Benneton Sorento gaan na hun overgang van de klasse B naar de klasse L1 gewoon door met scoren: de combinatie werd 1e en 3e met maar liefst 205 en 201 punten. De klasse Z1/Z2 kon voor het eerst in de vereiste baan van 20x 60m (i.p.v. 20×40 m) gereden worden nu er 15 m bij de bestaande rijhal is aangebouwd.
Daniëlle Noordermeer won met Zon Primaire W de 1e en 2e prijs met 216 resp. 218 punten. De 4e prijs was voor Angela Breukink-Menger met Sensatie met 215 punten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.