Doesburgse (76) slachtoffer van babbeltruc en beroofd

DOESBURG – Een 76-jarige inwoonster van Doesburg is vorige week donderdag het slachtoffer geworden van de zogenoemde babbeltruc. Iemand die zich voordeed als medewerker van haar bank had haar pincode en pinpas weten te ontfutselen waarna de rekening geplunderd werd.

Het slachtoffer vertelde dat ze eerst gebeld was door een vrouw, waarna ze later bezoek thuis kreeg van een man. Door hun verhaal wisten ze het vertrouwen te wekken van de Doesburgse, waarna ze haar bankpas en code wisten te ontfutselen. Later ontdekte de Doesburgse dat er geld van haar rekening was afgeschreven.

Volgens het slachtoffer ging het om een blanke man van tussen de 30 en 35 jaar, ongeveer 1.75 m lang, normaal postuur met zwart achterover gekamd haar. De man droeg donkere kleding en zwarte sportschoenen met witte strepen. De politie waarschuwt alert te zijn op deze praktijken. Geef nooit uw pincode af, uw bank zal er ook nooit om vragen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.