Auto over de kop in haarspeld, bestuurder lichtgewond

VELP – Een 20-jarige automobilist uit Westervoort is dinsdagmiddag op de Posbank in Velp lichtgewond geraakt, nadat hij met zijn auto over de kop was geslagen. Hij was volgens eigen zeggen een slip geraakt.

 

De man reed rond één uur ’s middags over de Bovenallee in Velp. In de haarspeldbochten was hij naar eigen zeggen ergens van geschrokken waarna hij op de rem trapte. Daardoor begon de wagen te glijden, raakte van de weg en sloeg over de kop. De Westervoorter bleek enkele verwondingen te hebben opgelopen die terplekke door ambulancepersoneel konden worden behandeld. Volgens de politie had de man niet gedronken.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.