Platform Belangenorganisaties Rhedense dorpen in de maak

REGIO – Sinds 1 januari zijn de dorpscoördinatoren bij de gemeente Rheden wegbezuinigd en is het Wijk- en Dorpsgericht Werken (WDW) ook afgeschaft. Daarom hebben de besturen van de dorps- en wijkbelangenorganisaties de koppen bij elkaar gestoken om te bezien op welke wijze zij de gevallen gaten kunnen dichten. Daarnaast blijken er meer onderwerpen te zijn waar van elkaar geleerd kan worden en waar de belangen ook gemeenschappelijk zijn.

De samenwerkingsbehoefte is geconcretiseerd in het oprichten van een Platform Belangenorganisaties Rhedense Dorpen. Het platform is in eerste instantie bedoeld om de communicatie tussen de dorps- en wijkbelangenorganisaties te verbeteren. Het platform is niet van plan om als een soort superbelangenorganisatie binnen de gemeente Rheden te gaan opereren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.