Virituele wandeling langs tuinen

SPANKEREN – Met behulp van een polariserende bril maakten leden en niet-leden van Vereniging Groei en Bloei donderdag een virtuele wandeling door tuinen in Nederland. Tijdens de dialezing van Piet Boersma in de Kerkhorst in Spankeren werd er een rondwandeling gemaakt langs de Walenburg, Clingendael, de Keukenhof, Rhulerhof en een aantal fraaie tuinen in de Noord-Oostpolder. Na de pauze ging de wandeling verder door beroemde Zeeuwse tuinen. De dialezing werd ervaren alsof men zelf door de tuinen heeft gelopen. De tuinliefhebbers hebben een zo duidelijk mogelijk beeld van de bekende tuinen gekregen. – Foto Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.