Egerlander klanken boeien

LOENEN – De Egerlander klanken van de Berkelkapel uit Haarlo heeft de bezoekers in het Verenigingsgebouw De Brink in Loenen geboeid. Een wat tegenvallend aantal bezoekers heeft niettemin met plezier geluisterd naar de muziek en zang van deze kapel onder leiding van Erwin Wunnekink. De kapel was uitgenodigd door het bestuur van de Brink om het jaarlijkse egerlander nieuwjaarsconcert te verzorgen. Vorige jaren kwamen de Isseltaler Musikanten uit Rheden naar Loenen, maar het bestuur wilde dit keer wat anders presenteren. Omdat ongeveer gelijktijdig in de buurtdorpen ook muziekactiviteiten vielen te beluisteren was er (wellicht) minder publiek.
De Berkelkapel bracht een gezellig programma van zang, muziek en show. Bij een nummer waren de muzikanten verkleed als bakkers. Ter afwisseling was er een optreden van de conferencier Arie Haanepen uit Diepenheim. De humorist was in Loenen goed op dreef als Tante Annie. De bezoekers konden er bijzonder van genieten – foto Han Uenk
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.