Rheko huldigt leden

RHEDEN – Op de druk bezochte nieuwjaarsbijeenkomst van korfbalvereniging Rheko uit Rheden zijn enkele leden in het zonnetje gezet. Allereerst was dat Krijns Kraayeveld omdat zij 40 jaar lid is van de club. In de eerste twintig jaar van haar lidmaatschap en ook al daarvoor was Krijns een zeer actief en betrokken lid. Ze maakte vele jaren deel uit van de selectiecommissie en Krijns was lange tijd coach van Rheko 2. Een bloemetje en een oorkonde na 40 jaar Rheko lidmaatschap waren dan ook verdiend. Naast lid is ze tegenwoordig vooral supporter van Rheko 1 en haar kleinzoon die daarin speelt.

Verder werden twee leden gekozen tot Rhedertopper van 2010. De leden hebben de kandidaten dit jaar voor het eerst zelf gekozen. Zeventien leden werden voorgedragen. Uiteindelijk werd Miranda de groot gekozen tot Topper van 2010 omdat zij al jaren erg actief is in de selectiecommissie als wedstrijdsecretaresse. Tot jeugdtopper werd gekozen Martine de Leeuw. Zij kan wegens een beperking zelf al jaren niet meer korfballen, maar ze helpt wel iedere week vol overgave en met veel enthousiasme bij het trainen van de welpen en F-teams.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.