70 jaar in dienst van de muziek

SPANKEREN – Met een muzikale serenade werd Karl Eskes uit Spankeren woensdag 19 januari, op zijn 80ste verjaardag, gehuldigd voor zijn 70-jarig lidmaatschap van Muziekvereniging Wilhelmina.

Op tienjarig leeftijd begon Eskes op de blokfluit, via de tuba, sopraansax, tenorsax, pauken en baritonsax; nu zit hij bij het slagwerk en is daarmee het oudste musicerende lid. Sinds 2001 is Eskes al erelid. Secretaris Hans Maas prees Eskes om zijn tomeloze inzet; “vijftien jaar voorzitter, 30 jaar bestuurslid, 25 jaar boerenkapel en 70 jaar lid en altijd in dienst van de vereniging”. De secretaris spelde, namens de muziekvereniging, de gouden speld op. Na de huldiging werd de jubilaris gefeliciteerd door muzikanten, oud-leden en jeugdleden. – Foto Han Uenk.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.