Website www.cdarheden.nl vernieuwd

DE STEEG – Vanaf 15 januari is er een vernieuwde website in de lucht; www.cdarheden.nl is aangepast aan de huisstijl van de landelijke site van het CDA. De vormgeving is gemoderniseerd en het netwerk voor sociale media is versterkt. Een ieder die vragen, adviezen of opmerkingen heeft met betrekking tot de site kan een e-mail sturen naar de webmaster via wimvangiessen@gmail.com.

Op de homepage treft men de meest actuele nieuwtjes. Standpunten van de fractie over politieke onderwerpen zijn terug te vinden in de bibliotheek waar ook de nieuwsbrieven te vinden zijn. de meest gebruikte links staan daar ook bij.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.