Carion ontvangt bijdrage van het Oranje Fonds voor theaterproject Velp-Zuid

VELP – Carion krijgt een bijdrage van het Oranje Fonds voor het theaterproject in Velp-Zuid. Met dit project kunnen 55-plussers en jongeren van tien tot en met zestien jaar samen een theatervoorstelling maken. Carion werkt hiervoor samen met Theaterbureau De Roode Loper.

Men gaat in twaalf lessen gezamenlijk een voorstelling maken met een thema dat speelt in de wijk. Als speler heb je de mogelijkheid tot veel eigen inbreng. Aan het eind van de lessen wordt deze voorstelling opgevoerd voor de overige bewoners van Velp-Zuid. Lijkt het je leuk? Of twijfel je nog? Kom dan naar de open inloop op donderdag 3 februari van 15.30 tot 17.30 uur.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.