Geslaagd Gala Het Rhedens

DIEREN – Vrijdag 14 januari waren de leerlingen en docenten van de feestcommissie van het Rhedens locatie Dieren weer de hele middag in touw om de aula en de entree aan te kleden voor het jaarlijkse galafeest. Ze zorgden samen met de conciërges voor een prachtige en luxe entourage waar ’s avonds de bijna 700 aanwezige leerlingen konden swingen onder de kleurige verlichting en de hipste beats van DJ Henry.

Het Rhedens Dieren houdt ieder jaar vlak voor de kerstvakantie een dag met workshops. De leerlingen volgen tegen een kleine bijdrage allerlei alternatieve workshops die door het personeel worden voorbereid. De opbrengst van deze dag gaat naar een lokaal goed doel. Dit jaar is gekozen voor Stichting Inloophuis uit Dieren. Dankzij de vele bijdragen van de leerlingen kan het Rhedens het Inloophuis steunen met een bedrag van € 2544,75. De opbrengst werd deze avond dan ook onder luid applaus overgedragen aan de vertegenwoordigers van deze stichting.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.