VVD Brummen voor afschaffing computervergoeding raadsleden en wethouders

BRUMMEN – De Brummense VVD-fractie wil de financiële bijdrage voor de aanschaf en / of onderhoud van computers voor raadsleden en wethouders schrappen. Tijdens de raadsvergadering van donderdag 27 januari doet zij hierover een voorstel.

In economisch moeilijke tijden past het volgens de VVD-fractie niet meer om één maal in de vier jaar een vergoeding van 750 euro per raadslid en wethouder te verschaffen. Deze gelden kunnen beter voor andere doeleinden worden ingezet. De gemeentelijke meerjaren prognose heeft laten zien dat wanneer de gemeente financieel gezond wil blijven het op vele zaken moet bezuinigen. Een ieder gaat dat voelen en volgens de VVD moet de gemeenteraad het goede voorbeeld geven.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.