Nieuwe BSO in Loenen

LOENEN – De Tweede Stee in Loenen krijgt per 1 maart een nieuwe Buitenschoolse Opvang (BSO). Kinderopvang OOK zorgt dan voor een nieuw ingerichte ruimte, waar de kinderen de vrijheid krijgen om te kiezen wat ze willen doen. Ook worden er workshops georganiseerd door de pedagogisch medewerkers.
De BSO heeft drie speerpunten vastgesteld. Natuurlijk spelen: gebruik maken van de mogelijkheden die de natuur biedt. Kinderparticipatie: de kinderen betrekken bij het wel en wee van de BSO en hun wensen kenbaar laten maken. Samenwerken met organisaties uit het dorp, zoals de scouting en sportverenigingen.
De BSO is geopend van maandag tot en met vrijdag. VSO is er dagelijks van 07.30 tot 08.30 uur. BSO op maandag en dinsdag van 15.15 tot 18.30 uur en woensdag, donderdag en vrijdag van 12.15 tot 18.30 uur.

www.kinderopvangook.nl