Nieuwjaarsconcert D.E.S.

HALL – Muziekvereniging D.E.S. uit Hall kan terugzien op een geslaagde opening van het nieuwe jaar. Tijdens het traditionele nieuwjaarsconcert op zondag 16 januari genoot een gevulde zaal in de Wheme van een gevarieerd uurtje muziek.

Het concert werd geopend door de slagwerkgroep, onder leiding van Johan Welmers, met de mars Burlesco. De leerlingen Jan, Nick en Frank maakten hun debuut tijdens optredens met de slagwerkgroep. Hierna werd het podium vrij gemaakt voor het jeugd- en leerlingenorkest. Onder leiding van hun dirigent Wolbert Baars lieten de muzikanten onder andere de wekren Monkey and Ape en Bicycle Race horen. De slagwerkgroep vervolgde het programma met de werken March for all en Concordia. De blokfluitleerlingen onder leiding van hun lerares Jolanda Leune lieten ook nog even horen wat inmiddels allemaal geleerd hadden. De slagwerkgroep zorgde voor de afsluiting met The Cymbal player en Percussive element.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.