Hennepkwekerij in Doesburgse woning ontmanteld

DOESBURG – In een huis in Doesburg-Zuid heeft de politie donderdag 20 januari een hennepkwekerij ontdekt. In huis werden een 43-jarige vrouw en een 78-jarige man als verdachten in de zaak aangehouden.

De politie kwam de kwekerij op het spoor na anonieme tips via Meld Misdaad Anoniem. Na aanvullend onderzoek rees het vermoeden dat het huis inderdaad voor de hennepteelt werd gebruikt. Binnen stuitten agenten op een kwekerij met 275 potten die echter kennelijk recent geoogst was. Verder bleek er op een gevaarlijke manier stroom te worden afgetapt. Door het energiebedrijf is de stroom in het pand afgesloten. De kwekerij is geheel ontmanteld.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.