Lustrumreceptie HVR

DIEREN – In een overvolle grote zaal van Theothorne in Dieren vierde Huurdersvereniging Rheden zaterdag 15 januari haar vijftienjarig bestaan tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie. In zijn toesprak had voorzitter Henk Kok het over het ontstaan van de huurdersvereniging in 1996.

“Het ging niet altijd van een leien dakje; soms stond men lijnrecht tegenover de directeur-bestuurder van Vesta, de voorganger van Vivare”. Met huurdersvereniging Vivare is het ook niet altijd vlekkeloos verlopen, maar na een stevig juridisch gevecht kwam er een nieuwe samenwerking tot stand. Kok: “Het bestuur van HVR is erg gelukkig met de nieuwe start met Vivare want samen staan we uiteindelijk sterker om de belangen van de huurders te kunne behartigen”.
Burgemeester Petra van Wingerden sprak haar grote waardering uit voor de inzet van de HVR waarmee de vereniging zich inzet voor de belangen van de huurders in de gemeente Rheden. Het bestuur zit er bovenop en houdt het college en de politieke partijen in de gemeente behoorlijk scherp. – Foto FotostudioKK, Knispel Karel.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.