Prins Jeroen aan het roer

GIESBEEK – Carnavalsvereniging Knor en Knalpot ui Giesbeek opende 15 januari alweer hun 50ste carnavalsseizoen. Volgens de traditie was er een prinkzitting in feestburcht het Hof van Giesbeek.

Prins Rik, Prinses Petra, Jeugdprins Raoul en Jeugdprinses Shannon namen afscheid van hun status als prinsenparen en maakten plaats voor het nieuwe Prinsenpaar. Tijdens de onthulling zat er een hele kleine prins in de shuttle. Na de herkenning van deze jeugdprins was het even zoeken naar de echte prins carnaval. Vanachter uit de zaal kwam opeens prins Jeroen I (Berends) al aangerend. De nieuwe prins heeft zijn vrouw Jacqueline verkozen tot zijn prinses; zijn zoon Harm is dit jaar jeugdprins, maar wie zijn jeugdprinses gaat worden, is nog een klein geheimpje. Het prinsenpaar koos Toon Stavast als hun rechterhand als adjudant. Deze schippersfamilie heeft besloten om tijdens de carnaval de boot maar even aan te meren om in Giesbeek een fantastisch carnaval te vieren. De leus van het paar is: Ons huisnummer is 11 dus carnavalvieren gaat vanzelf. Na het officiële gedeelte barstte het feest los onder leiding van DJ Robert Pouwels.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.