Jubilarissen Hortus Aquatilis

DIEREN – Aquarium terrarium en vijververeniging Hortus Aquatilis uit Dieren heeft 15 januari tijdens haar nieuwjaarsbijeenkomst haar trouwe leden in het zonnetje gezet. Ad Bodenstaff, Ton en Thea Bouwman, Dik en Willie Cornelissen, Marcel van Eeden, Henk Elshof, mevrouw Hermans, Teuni Nijenhuis, Tini Spies, Toon van Someren en Jan van Waardenburg werden gehuldigd voor hun twaalf en een half jarig lidmaatschap.
Gerrie Haverkamp, Ap Schouten en Henk van Someren waren 25 jaar lid. Ook werden er NBAT bondsleden gehuldigd; Gert Zwakman en Lia en Henk Koolwaay waren 25 jaar bondslid en Gerard Heuvelink 50 jaar. zij kregen de daarbij horende draaginsigne van de NBAT opgespeld.

www.hortusaquatilis.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.