Opening BSO het BaStiOn

DOESBURG – Het BaStiOn, een nieuwe buitenschoolse opvang in Doesburg, werd 13 januari officieel geopend. Alle kinderen van BSO Tombola en BSO de Vrijbuiters kwamen met hun begeleiders een kijkje nemen. Er waren tafels neergezet waar de kinderen een cakeje konden versieren en iets drinken. De nieuwe BSO heeft een ruimte ter beschikking in basisschool De horizon (Stad). De leerkrachten van de school waren er ook om de BSO hartelijk welkom te heten. De leidsters Margriet, Harriët en Christine werden nog even in het zonnetje gezet door hun collega’s van de Doesburgse peuterspeelzalen.

Carion / Kinderij, tel. 0313 – 431000
BSO / PSZ, tel. 0313 – 473084 / 472423
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.