Oeken-zaal 1 koploper in 2011

OEKEN – Na een stroeve seizoensstart in 2010 heeft ons 1ezaalteam direct laten zien dat in 2011 de punten verzameld gaan worden. Tijdens de openingswedstrijd op maandag 3 januari 2011 tegen De Veldhoek werd de volle winst gepakt en daarmee werd een overduidelijke 1e plaats ingenomen over de competitie in 2011.

Coach Bob Kroeze (zie foto) wist tijdens de wedstrijd soms niet meer wat hij allemaal zag: flitsende combinaties, makkelijk scorende spelers en een uitstekende keeper. Soms ging het zo snel dat het wel leek dat de keeper binnen enkele seconden van shirt was gewisseld en aan de overkant van het veld wist te scoren. “Fantastisch!”, was het enige dat de coach vanaf de bank nog te melden had.

Hoe het allemaal begon…
De reis naar de thuishaven in Steenderen moest verrassend genoeg zonder allrounder Jacques Reugebrink worden begonnen; hij was thuis nog te druk om te kunnen spelen. In Steenderen aangekomen wist coach Bob Kroeze wederom een spectaculaire spelersgroep de zaal in te sturen en moest wegens het te grote aantal fitte spelers zelfs routiniers als Ronald Klaasen en Geert Glashouwer naar de tribune verwijzen. Die keuze bleek later op de avond de juiste; er werd gewonnen met 8-5. De eerdere oproep van de coach om de kerstdagen en oud-nieuw alcohol- en vetvrij door te brengen (met het oog op de wedstrijd op 3 januari) heeft hier zeker ook aan bijgedragen.

De wedstrijd
In dit artikel geen uitgebreid wedstrijdverslag (als je alle noemenswaardige acties wil vermelden zou onze website met 3 Terrabyte uitgebreid moeten worden), daarom hierna alleen het scoreverloop (in willekeurige volgorde): Jan Bartels 1x (uit een snoeiharde corner van Marchel Romeijn), Rick Doornbos 2x, Patrick Vriezekolk 1x, EelcoOudbier 2x en zelfs onze keeper (of was het nu toch onze snelle middenvelder?) 2x. Verder speelden Maurice van der Weide als slot op de deur een solide wedstrijd. Dit alles resulteerdein de welverdiende 8-5 overwinnen zoals aan het eind van de wedstrijd op het scorebord viel te lezen (zie foto).
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.