Deurdauwers winnen prinsentreffen

RHEDEN – Carnavalsvereniging De Deurdauwers hebben op 12 januari in Ons Huis te Rheden tijdens het jaarlijkse Prinsentreffen, de wisselbeker in de wacht gesleept.Deze wisselbeker is beschikbaar gesteld door de gezamenlijkecarnavalsverenigingen van de gemeente Rheden.
Prins John,Prinses Janny,Adjudant Bouke en hun grote gevolg streden met vol overgave om de vel begeerde wisselbeker.
Dat de beker naar Dieren zou gaan was al gauw bekend, daar De Deurdauwers twee van de vier spellen wonnen. Hoogtepunt van de avond was wel het optreden van ons Prinselijkpaar die Frans Bouwer en Marianne Weber moesten vertolken. De vertolking van Marianne Weber door onze Prinses was van grote klasse en werd door de jury met de hoogste cijfers beloond.
Op de tweede plaats eindigde De Nölers, dus de overmacht uit Dieren was groot.
Het was weer een gezellige avond en goed in elkaar gezet door De Heiknüüters uit Rheden.
De winnaar De Deurdauwers zal volgend jaar in januari een avond gaan organiseren in De Harmonie te Laag- Soeren en zal dan de wisselbeker met veel leut en gein verdedigen.