Jubilarissen Eerbeekse Boys

EERBEEK – In een volle en gezellige kantine hield Eerbeekse Boys voorzitter Peter de Zwaan zijn jaarlijkse nieuwjaarstoespraak. Eerbeekse Boys heeft een spannend jaar achter de rug. Met name de zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor heeft heel wat vergaderingen beheerst. Uiteindelijk niet zonder succes, want met Auto Bakkenes en Intersport Jonker Apeldoorn hebben de Boys maar liefst twee nieuwe en zeer betrokken hoofdsponsoren. Ook zit de groei van het aantal leden nog steeds in een stijgende lijn.

Financieel heeft Eerbeekse Boys zich in 2010 staande weten te houden. Dit mede door de inzet van de vrijwilligers bij de Boys. Zonder deze vrijwilligers is het niet mogelijk om de club draaiende te houden. Het bestuur werd in 2010 ook verrast door het opstappen van bestuurslid voetbalzaken Rini van Thiel. Helaas kon Rini door andere belangrijke activiteiten zich niet meer voor de volle 100% als bestuurslid inzetten. Peter de Zwaan heeft hem namens velen bedankt voor zijn enorme inzet in de afgelopen jaren.

Ook sprak voorzitter de Zwaan zijn bezorgdheid uit. Eerbeekse Boys heeft in de laatste jaren namelijk een goede reputatie opgebouwd en bij andere verenigingen worden we genoemd als sportief en sociaal. Wij willen dit graag zo houden! Helaas neemt het verbale geweld de laatste tijd steeds meer toe en worden de uitingen extremer. Ook het fysieke gedrag is aan het veranderen. Het bestuur is van mening dat bij bepaalde situaties de grens is bereikt, daarom heeft zij ook besloten om deze situaties harder aan te gaan pakken. Dat kan zijn via een waarschuwing of schorsing voor één of meerder wedstrijden. Ook rond het veld tijdens wedstrijden zal het bestuur leden en bezoekers aanspreken bij uitingen van ongeoorloofd gedrag.

De Zwaan: “Een belangrijk dankwoord gaat uit naar al onze sponsoren. Bedankt dat u de club trouw blijft, voor uw betrokkenheid en verschillende wijze van sponsoring.” Na de nieuwjaarstoespraak lag er tevens de schone taak voor de voorzitter, om geheel volgens traditie de vele jubilarissen te huldigen. Zij werden die middag dan ook één voor één in het zonnetje gezet. 60 Jaar lid: Jan Zomer 50 Jaar lid: Ap Brouwer, Dik Palm (afwezig) en John Gierman; 40 jaar lid: Gerrit Bosgoed, Harry Brinkman, Harm Gruben, Theo ter Hove, Bernard Hulshof, Ruud Schotpoort (afwezig), Rieks Verbeek, Ap Berends, Jaap Lammers, Jan Tabor en Harm Seubring (afwezig) en 25 Jaar lid: Coby Hoevers (afwezig) Jaap Stolk en Rick Strong.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.