Zomer in Zeeland

DIEREN – Toneelvereniging Micro uit Dieren bracht zaterdag en zondag de voorstelling Zomer in Zeeland in Theothorne. De voorstelling is een vrolijke campingkomedie in twee bedrijven, elk bestaande uit zes scènes. Penningmeester en voorzitter van Micro hadden beide een rol in de voorstelling. Tonnie Koenders (penningmeester) speelde de rol van een vrijgezelle campinggast die het vrouwelijk schoon graag begluurt. Jan Verbeek (voorzitter) is in het stuk eigenaar van een supermarkt en pronkt met zijn luxe caravan. Het zomerse stuk werd goed ontvangen door het publiek. – Foto Han Uenk.

www.micro-toneel.nl
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.