De kampioenen zijn gehuldigd

VELP – Kring 1 bestaat uit de duivenverenigingen uit Doesburg, Giesbeek, Rheden en Velp. De leden van deze verenigingen hebben in dit verband ook weer kampioenen en deze zijn afgelopen zaterdag in Velp gehuldigd. Het werd een gezellige middag met een heerlijk koud en warm buffet. In deze, voor de duivenliefhebbers, rustige periode natuurlijk een leuk moment om toch weer eens met elkaar te praten. De kampioenen zijn: Generaal snelheid onaangewezen: 1. L. Rabeling, 2. M. ten Dolle, 3. Engelsman. Generaal snelheid aangewezen: 1. H. Bosveld, 2. Jordens, r. L. Rabeling. Generaal fond onaangewezen: Gebr. Romb, 2. J. Kok, 3. A. Heezen. Generaal fond aangewezen: 1. D. Altenaar, 2. A. Heezen, 3. Gebr. Romb – foto: Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.