Prinsenbal CV De Dwarsliggers daverend feest

EERBEEK – In een volle residentie Spoorzicht vond zaterdag het Prinsenbal van Carnavalsvereniging De Dwarsliggers plaats. Dit feest, georganiseerd voor en gepresenteerd aan de Hoogheden Prins Tonnie den Eerste, Prinses Nancy, Adjudant Henk en Hofdame Corrie
Dit feest werd ook meegevierd door 3 gastverenigingen. Dit waren De Rossumdaerpers uit Vaassen, ZVZ uit Apeldoorn en De Deurdauwers uit Dieren.
Ook zij feestten uitbundig mee.
Na de opkomst van de Hoogheden, Jeugdhoogheden de Raad van Elf werd het feest geopend met het zingen van het lijflied door hofzanger Wilbert.

Hierna begon het eerste deel van de avond met diverse carnavaleske optredens van eigen leden zoals de Oud Prinsen (met 2 nummers uit TV Kantine ), Raad van Elf (Hollandse gouwe ouwe met Chiel Montagne), Golden Girls als de Dolly Dots en een komisch optreden van Andre van Duin en Corrie van Gorp als meneer en mevrouw De Bok.
Natuurlijk ontbrak de tonrede van Truus en Kaatje ook dit jaar niet. De Jeugdhoogheden kropen in een nummer van Lady GAGA en de jeugdraad kwam voorbij als o.a. Jan Smit en Nick & Simon.
Ook de dansgardes De Whisles en De Railrunners gaven enkele spetterende optredens. Het was weer genieten deze avond van het leuke programma.

Na deze optredens werd om 22.15 uur voor het tweede deel van de avond de zaal omgebouwd, tafels gingen aan de kant en de voetjes van de vloer en al feestend ging het Prinsenbal nog tot in de kleine uurtjes door. De muziek werd deze avond verzorgd door Orkest Lagoon en Disco DF.
Het Prinsenbal was opnieuw een prachtige start van het carnavalsseizoen.
Kijk voor de rest van het programma op www.cvdedwarsliggers.nl
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.