Middachten te volgen op Twitter

DE STEEG – Twitter is momenteel een rage, dus ook Landgoed Middachten gaat nu ‘tweets’ rondsturen, berichtjes van maximaal 144 tekens. Veel wijzer word je er niet van, maar het kan wel de betrokkenheid vergroten. Landgoed Middachten is in ieder geval voor de Twitteraars te volgen via www.twitter.com/HuisMiddachten. ‘Middachten is volop in bedrijf en wil ook via de nieuwste digitale middelen vertellen wat er gebeurt op en rondom het kasteel’, zo laten ze weten.

Rentmeester Age Fennema: ‘via Twitter kunnen we de kleine dingen die zich afspelen op ons landgoed delen met anderen. Zo zijn we bijvoorbeeld op dit moment bezig met het bedenken van een thema voor de kerstopenstelling in december. We vertellen graag meer over wat er allemaal gebeurt op Middachten en Twitter is daarvoor een perfect middel’.

www.middachten.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.