Huldiging op nieuwjaarsconcert OLTO

LOENEN – Het nieuwjaarsconcert van OLTO in De Brink In Loenen, mocht zondag zeker niet klagen over publieke belangstelling. Na een hartelijk welkomstwoord van Marcel Dammers, voorzitter van OLTO opende het jeugdorkest onder leiding van Gerd Wensink de middag met I Can’t Turn You Loose. Dit swingende soulnummer was een prima opening. Na een viertal nummers van het jeugdorkest nam de Drumfanfare het over. Onder leiding van Simon Kleinjan werd een licht programma met vooral bekende muziek aan het publiek ten gehore gebracht. Met het overbekende Happy New Year van ABBA werd het concert afgesloten.

Na het nieuwjaarsconcert werden er drie jubilarissen gehuldigd. Teun Hennink die 70 jaar muzikant bij OLTO is werd in het zonnetje gezet. Deze jubilaris met een uniek jubileum verdiende alle aandacht en kreeg waarderende woorden van de voorzitter voor zijn trouw en inzet voor de Loenense muziekvereniging.
Daarnaast werd Henry Lansink gehuldigd. Henry is 25 jaar muzikant en is naast het muziek maken een prima verenigingsmens die zich op allerlei manieren inzet voor de OLTO.
Andre Franken die ook 25 jaar muzikant en lid van OLTO is werd eveneens door het bestuur in het zonnetje gezet. Andre is naast muzikant een prima kracht die op allerlei manieren bezig is om de vereniging draaiende te houden. Naast het muziek maken doet hij dat volgens de voorzitter op een voortreffelijke manier. Alle drie kregen een ere-certificaat aangeboden.
Na de huldiging van de jubilarissen werd de middag afgesloten een gezellige receptie in De Brink – Foto: Henk de Regt
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.