Geef vrijwilligers op voor Vrijwilligersprijs 2011

RHEDEN/ROZENDAAL – Het vrijwilligerswerk staat op 19 maart in de schijnwerpers; inwoners en organisaties van de gemeenten Rheden en Rozendaal kunnen een vrijwilliger en / of een vrijwilligersorganisatie nomineren die in aanmerking komt voor de Vrijwilligersprijs 2011. Aanmelden kan tot 5 februari.

Aan deze prijs is per categorie een geldbedrag van 400 euro verbonden dat ten goede komt aan de organisatie. Er zijn vier categorieën. Als extra cadeautje verzorgt het Vrijwilligerssteunpunt voorafgaand aan de prijsuitreiking een lunch met een workshopmiddag. Aanmeldingsformulieren kan men digitaal aanvragen bij het Vrijwilligerssteunpunt.

E-mail. vrijwilligersplein@carion.nl
Tel. 0313 – 490703
www.vrijwilligerswerkregionaal.nl/rheden
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.