Nieuwjaarsreceptie vv Oeken

OEKEN – Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 9 januari is, door het ontbreken van een compleet bestuur binnen vv Oeken, de nieuwjaarstoespraak namens het bestuur door Piet Schäfer (bestuurslid Voetbaltechnische Zaken) verzorgd.

Nadat alle aanwezigen werden verwelkomd en hen een goed, gezond en sportief 2011 werd toegewenst, gaf Schäfer gelijk aan dat de bestuursfuncties van voorzitter en secretaris nog steeds niet zijn ingevuld. Daarom nogmaals het dringende verzoek om ideeën of potentiële kandidaten kenbaar te maken bij Ben Korte.
Na het goede voorbereidende werk van Marcel Mulder en Sandrie Hagendoorn is de nieuwbouw van de twee kleedkamers begonnen. De fundering van het voormalige jeugdhonk is gesloopt en het wachten is op beter weer zodat gestart kan worden met de nieuwbouw. Het voormalige kalkhokis door Dick Dix wordt omgetoverd tot een extra kleedkamer. Deze is in de toekomst zeker nodig omdat het aantal leden nog steeds groeit.
Tot slot werden jubilarissen Martin Bouwmeester (60 jaar lid) en Tim Oldenkamp (25 jaar lid) gehuldigd en gefeliciteerd. De eretitel vrijwilliger van het jaar werd dit jaar unaniem uitgereikt aan Gerrit Bosman. De volledige nieuwjaarstoespraak is te lezen op www.oeken.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.