‘Bridgemarathon moet zo blijven’

LAAG-SOEREN – 60 bridgeparen uit het hele land wisten zaterdag de weg naar De Harmonie in Laag-Soeren te vinden om daar mee te doen aan een bridgemarathon van Bridgeclub Vale Ouwe. Het was alweer de 25e editie en die werd drukker bezocht dan het jaar ervoor.

Leo den Hoed van Vale Ouwe: “De paren kwamen dit jaar zelfs uit Katwijk, Amsterdam en Roden. Vorig jaar deden er 48 paren mee. Omdat het dit jaar de 25e editie was, hadden we er ook meer aandacht aan besteed”. De deelnemers waren ook erg enthousiast. “Na afloop hadden we een enquête gehouden. Van de 120 kregen we er 70 terug. Één van de vragen was: ‘Moet de marathon zo blijven of kunnen we beter wat veranderen? En een andere vraag was: Komen jullie volgend jaar terug?’ 95 procent gaf terug te komen en hetzelfde percentage vindt dat de bridgemarathon absoluut moet blijven zoals het is”, aldus Den Hoed.
Na 63 spellen, een lunch en een stamppottenbuffet werd rond 22.00 uur de winnaar bekend. Ben Eijkelkamp en Hans Ernst mogen zich de winnaars noemen van de 25e geslaagde editie van de Soerense bridgemarathon. – Foto Han Uenk.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.