Doesburger aangehouden na vernieling ruit bij ex

DOESBURG – De politie in Doesburg heeft in de vroege ochtenduren van zondag 16 januari een 33-jarige inwoner van die stad aangehouden wegens vernieling. De man zou rond half zeven aan de deur zijn geweest bij zijn 22-jarige ex-vriendin in Doesburg.

Toen de huidige vriend van de vrouw te kennen gaf dat de Doesburger ongewenst was aan de deur, zou de man een steen hebben gepakt en daarbij een ruit aan diggelen hebben gegooid. Gewaarschuwde agenten troffen de Doesburger in zijn eigen huis aan, waarna hij werd aangehouden. De man is in de loop van de zondag na verhoor vrijgelaten en had bekend.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.