Aanhouding na mishandeling Velpenaar

VELP – Een 22-jarige Arnhemmer is zaterdag in zijn woonplaats door de politie aangehouden wegens mishandeling. De man wordt ervan verdacht een 20-jarige Velpenaar thuis te hebben geslagen. Ook zou hij het slachtoffer door een ruit geduwd hebben.

De Velpenaar meldde zich bij de politie kort nadat de Arnhemmer bij hem aan de deur was geweest en klappen had uitgedeeld. Toen huisgenoten ertussen sprongen, was de Arnhemmer weggegaan. Beide partijen bleken elkaar te kennen maar volgens de Velpenaar was het hem een raadsel waarom de Arnhemmer hem mishandeld had. Agenten troffen de Arnhemmer thuis aan en namen hem mee naar het politiebureau. De man werd voor onderzoek in verzekering gesteld en vertelde dat niet hij maar het slachtoffer hem zonder reden zou hebben aangevallen. De man is na verhoor vrijgelaten in afwachting van een beslissing van justitie.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.