Trainingsweekend Rotary voor studenten

REGIO – Rotaryclub Eerbeek – Zutphen biedt studenten en afgestudeerden een trainingsweekend aan, bijna geheel bekostigd door de club. Hiermee kunnen zij hun inzicht, vaardigheden en mogelijkheden vergroten. Aan de orde komen management, het vormgeven van je loopbaan en omgaan met problemen in studie of werk.

Het trainingsweekend vindt plaats op 15, 16 en 17 april in het Conferentiehotel van de Universiteit Twente. Voorafgaand aan het weekend wordt de deelnemers op vrijwillige basis hun eigen gedragsprofiel en drijfverenprofiel aangeboden. Die profielen worden bepaald aan de hand van vooraf via internet in te vullen vragenlijsten. Tijdens het weekend krijgen de deelnemers inzicht in hun huidige situatie en hoe zij zich verder kunnen ontwikkelen.
De eigen financiële bijdrage is 50 euro. De overige kosten worden gedragen door de Rotaryclub. De deelnemers dienen tussen de 20 en 28 jaar oud te zijn, gevorderd HBO of universitair student of al werkend na de het afstuderen, ambitieus en gedreven. Men moet interesse hebben in aspecten van het (zelf)management, niet bang zijn met zichzelf te worden geconfronteerd en in groepsverband kunnen werken. Belangstellenden kunnen tot 20 februari een e-mail met CV en een motivatie doorsturen naar Yvonne ten Holder, via yvonnetenholder@hotmail.com. Voor nadere informatie is zij telefonisch beschikbaar via tel. 0575-572769. Er zijn drie plaatsen te vergeven. Rotaryclub Eerbeek – Zutphen maakt een keuze uit de aanmeldingen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.