Jubilarissen Dierens Mannenkoor

DIEREN – Het Dierens Mannenkoor heeft maandagavond een nieuwjaarsconcert gegeven in de vertrouwde ruimte van de Ontmoetingskerk. Uitgenodigd waren de partners van de koorleden, de donateurs, sponsors, groep C100 allen die het DMK financieel steunen. Na eerst genoten te hebben van Weense klanken werd de aandacht gevestigd op de jubilarissen.

Afgevaardigde Bosman van de KNZV vereniging Midden Nederland, huldigde twee jubilarissen die 40 jaar lid zijn van het koor. Het betreft Theo Maresch, een vaste bariton, begeleider van nieuwe leden en in beleidsaangelegenheden actief. Ook bezoekt hij zieke bariton collega’s.
Martin Pelgrim ging op zijn 20-ste al naar het DMK. Hij is een man die praktisch geen enkele repetitie overslaat. De bariton met veel muziekvaardigheden, is ook 12 jaar bestuurder geweest.
De jubilarissen ontvingen een draaginsigne van de KNZV met opschrift 40 jaar en een oorkonde van het koor. Uiteraard waren er bloemen, felicitaties en goede wensen voor 2011: “Blijf zingen en bouw mee aan het DMK”, zo besloot spreker.

Voorzitter Adri Schellevis huldigde drie leden die 12,5 jaar lid zijn. Het betreft Jan Termaat, Evert Zweers en Wim Sneller, deze mannen kregen een draaginsigne met 12,5 jaar opschrift en een oorkonde uitgereikt en ook voor hen waren er bloemen. Voorzitter roemde hun kwaliteiten ieder op zijn eigen terrein.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.